Desert

Edenia

Tort-baclava cu foi crocante, mere si morcovi baby

Baclava rapida, usor de realizat cu foile pentru placinta Edenia, ce va impresiona prim umplutura inedita: mere, morcovi baby si ghimbir.

Edenia

Tarta deschisa cu dovleac si seminte confiate

Desert de toamna, tarta cu dovleac este readusa in rolul principal cu aluatul pentru foietaj Edenia, crescut degraba si serios sub reflectoarele cuptorului.

Edenia

Tarta cu mere

Desert mereu la indemana cu aluatul pentru foietaj Edenia. Cu doar jumatate de pachet de aluat, poti prepara imediat o tarta. Iar fructele le poti schimba in functie de sezon.

Edenia

Prajitura crocanta cu cirese si migdale

Combina savoara cireselor cu aluatul crocant si pasta de migdale intr-un desert creativ, reinterpretat, de vara: prajitura cu cirese.

Edenia

Placinta cu morcovi si nuci

Crema fina de morcovi baby si nuci pecan, intr-o reteta delicioasa de placinta aurie. Foile pentru placinta Edenia abia asteapta sa fie pudrate cu zahar cand ies rumene din cuptor. Reteta propusa de Bucataria urecheatei.

Edenia

Prajitura Napoleon

Prajitura cu cinci ingrediente, extrem de usor de preparat. Aluatul pentru foietaj crocant contrasteaza perfect cu frisca pufoasa din aceasta prajitura pe cat de simpla, pe atat de nobila. Reteta propusa de "Carte de retete".

Edenia

Pachetele crocante cu urda, zmeura si sos de ciocolata

Cand vrei sa prepari un desert rapid, incearca aceasta reteta de pachetele crocante din foile pentru placinta Edenia, rumenite la cuptor si umplute cu o crema usoara din zmeura si urda. Servite cu sos de ciocolata si chilly, condimenteaza garantat orice petrecere!

Edenia

Millefeuille cu zmeura, frisca si sos de ciocolata

Impresioneaza-ti prietenii cu un desert deosebit, gatit precum un veritabil Chef! Foile pentru placinta Edenia crocante si aurii sunt cladite delicios intr-un millefeuille cu zmeura, frisca pufoasa si sos de ciocolata neagra.

Edenia

Cheesecake Napoleon cu capsuni si busuioc

Din capitolul deserturi de vara, iti prezentam astazi: Cheesecake Napoleon. Straturi pufoase si aurii din aluat pentru foietaj, umplute cu crema de branza Philadelphia si capsuni proaspete, intr-o interpretare indrazneata a celebrului cheesecake.

Edenia

Melci cu mere, scortisoara si reductie de vin fiert

Surprinde-ti invitatii cu acest desert de sarbatoare! Melcii din aluat pentru foietaj, pufosi si aurii, sunt copti cu mere, stafide si scortisoara, apoi stropiti cu reductie de vin fiert, aromat.