Cu foietaje

Edenia

Supa cu cappuccino de ciuperci si insula de blue cheese

O reteta clasica transformata intr-o specialitate: supa crema de ciuperci cu textura cappuccino este servita alaturi de aluat foietaj presarat cu blue cheese.

Edenia

Rulouri cu bacon, rosii si ciuperci

Un aperitiv gustos care se face usor cu ajutorul aluatului pentru foietaj Edenia. Rulourile cu bacon, rosii si ciuperci sunt perfecte pentru o seara cu prietenii.

Edenia

Oua ochiuri in foietaj

O idee ingenioasa pentru un mic dejun altfel: oua ochiuri facute la cuptor, cu cascaval, pe pat de foietaj Edenia.Ideala pentru diminetile creative.

Edenia

Tort-baclava cu foi crocante, mere si morcovi baby

Baclava rapida, usor de realizat cu foile pentru placinta Edenia, ce va impresiona prim umplutura inedita: mere, morcovi baby si ghimbir.

Edenia

Tarta deschisa cu dovleac si seminte confiate

Desert de toamna, tarta cu dovleac este readusa in rolul principal cu aluatul pentru foietaj Edenia, crescut degraba si serios sub reflectoarele cuptorului.

Edenia

Tarta cu mere

Desert mereu la indemana cu aluatul pentru foietaj Edenia. Cu doar jumatate de pachet de aluat, poti prepara imediat o tarta. Iar fructele le poti schimba in functie de sezon.

Edenia

Quiche cu spanac si branza haloumi

Aromele mediteraneene ale uleiului de masline si branzei haloumi se contopesc cu aluatul pentru foietaj auriu si spanacul frunze plin de minerale si vitamine. Acest quiche cu spanac si branza se poate servi cald sau rece, atat la petreceri cat si la birou sau chiar scoala.

Edenia

Foietaj cu rosii, mozzarella, cimbrisor si busuioc

Gustare crocanta cu mozzarella si rosii, aromata cu busuioc si cimbrisor, simplu de preparat cu aluatul pentru foietaj Edenia.

Edenia

Baghete cu cascaval

Cand ai invitati si vrei sa ii impresionezi cu o gustare rapida, poti prepara din aluatul pentru foietaj Edenia mini baghete cu cascaval, in doar 15 minute.

Edenia

Prajitura crocanta cu cirese si migdale

Combina savoara cireselor cu aluatul crocant si pasta de migdale intr-un desert creativ, reinterpretat, de vara: prajitura cu cirese.