Cu legume

Edenia

Coquelet de Bretagne cu legume glasate

Pentru cine in familie sau cu prietenii, incearca aceasta reteta de inspiratie frantuzeasca, unde coqueletul de Bretagne marinat discret si rumenit la cuptor cu unt se alatura legumelor colorate si sanatoase.

Edenia

Supa crema de mazare cu mozzarella si menta

Incearca aceasta reteta usoara si sanatoasa, in care gustul dulce al boabelor de mazare Edenia se armonizeaza ingenios cu cremozitatea mozzarellei si prospetimea mugurilor de menta.

Edenia

Pizza margherita cu branza de capra, broccoli, rucola si avocado

Exercitiul de imaginatie in bucatarie incepe cu Pizza Margherita Edenia: cu blat subtire si crocant, copt pe vatra, este baza ideala pentru creativitatea ta! Descopera cum poti prepara usor o pizza vegetariana cu broccoli, avocado si branza de capra.

Edenia

Pizza Margherita cu pesto de spanac, muguri de pin si rosii uscate

Pizza Margherita cu blat subtire si crocant, copt pe vatra, este baza ideala pentru creativitatea ta! Adauga peste stratul de rosii proaspete si mozzarela ingredientele preferate sau incearca propunerea noastra cu pesto de spanac si crema de branza.

Edenia

Tocanita mediteraneana cu file de cod, amestec de legume si pita crocanta

Tocanita aromata cu file delicios de cod, amestec de legume si sos de rosii, servita alaturi de pita greceasca. Rapid si usor, in doar 20 minute!

Edenia

Supa cu cappuccino de ciuperci si insula de blue cheese

O reteta clasica transformata intr-o specialitate: supa crema de ciuperci cu textura cappuccino este servita alaturi de aluat foietaj presarat cu blue cheese.

Edenia

Medalion de pui cu amestec de porumb in sos dulce acrisor

Extremele din sosul dulce-acrisor puncteaza subiectiv catre delicatetea medalioanelor de pui si a amestecului de porumb Edenia.

Edenia

Fish and chips cu conopida si arome indiene

O reteta clasica preparata rapid cu fileul de cod pane de la Edenia si servita alaturi de o garnitura inedita de conopida gatita in arome indiene.

Edenia

Fish fingers cu tartar de fasole galbena

Bucati crocante de fish fingers servite alaturi de fasolea galbena imbogatita cu arome de tabasco, usturoi si piper roz.

Edenia

Batoane de calamar cu tzatziki si fasole galbena

Crocantul incredibil al batoanelor de calamar Edenia este imblanzit de aparitia surpriza a tatzikiului grecesc, complementat de fasolea galbena calduta cu aroma mirodeniilor din zona Mediterana.