Retete invitati

Edenia

Pizza Margherita cu salam picant, ardei copti si valeriana

Oana de la chicineta.ro a acceptat provocarea #MargheritaChallenge si ne-a surprins cu o idee creativa de pizza picanta, preparata super usor, in 15 minute. Pe noi ne-a convins si promitem sa o incercam! Voi?

Edenia

Pizza quattro formaggi cu rosii, leurda si sos de avocado

Ii multumim Lianei de la avetisiperoz.ro pentru aceasta idee creativa prin care aduce pizzei Edenia Quattro Formaggi un aer de primavara, adaugand peste topping-ul din patru tipuri de branza, cateva frunze de leurda, rosii cherry si un delicios sos picant de avocado.

Edenia

Quiche cu broccoli, conopida si cascaval

Buchetelele de broccoli si conopida sunt gratinate la cuptor impreuna cu o selectie de branzeturi si un aluat de tarta crocant si auriu. Reteta rapida si gustoasa de quiche este delicioasa si a doua zi si poate fi pusa la pachet pentru serviciu sau scoala. Reteta propusa de Savori urbane.

Edenia

Peste in crusta crocanta cu bere

Fileul de cod Atlantic devine incredibil de fraged in crusta crocanta de aluat cu bere. Sosul olandez impreuna cu salata de cruditati prezinta o interpretare creativa a clasicului "Fish & Chips". O idee inedita de la "Retete ca la mama".

Edenia

File de pastrav cu spanac

In aceasta reteta gustoasa si plina de vitamine, fileul de pastrav Edenia este invelit intr-o crusta crocanta ce contrasteaza perfect spanacul cremos si foarte simplu de preparat. Reteta propusa de Jamila Cuisine.

Edenia

Galette cu spanac si trei feluri de branza

Edith's Kitchen ne propune o reteta delicioasa in care spanacul frunze Edenia se contopeste cu trei tipuri de branzeturi, intr-o crusta crocanta de galette. Ideala pentru familiile numeroase.

Edenia

Supa de conopida cu branza cheddar

Reteta rapida si sanatoasa de supa crema in care conopida se potriveste perfect cu gustul distinct al cheddar-ului si aroma de paprika afumata. "Milk and toast and honey" ne propune o reteta perfecta pentru zilele friguroase.

Edenia

Coquelet umplut cu migdale la cuptor

Jamila a creat o reteta de inspiratie marocana: coquelet umplut cu migdale, stafide, ceapa si condimente. A rezultat un preparat delicios, rafinat, ideal pentru sarbatori sau pentru ocaziile speciale.

Edenia

Coquelet de Bretagne cu fasole verde

Coqueletul de Bretagne se rumeneste rapid la tigaie si se alatura texturii crocante a pastailor de fasole verde Edenia. Rapid si gustos, preparatul propus de Salt'n'Sasha este ideal pentru serile in care te intorci infometat de la birou.

Edenia

Coquelet in cuib foietat, cu salote si mere caramelizate

Retete ca la mama ne uimeste cu o reteta festiva in care foile pentru placinta Edenia se transforma intr-un cuib crocant si auriu, perfect pentru carnea frageda a Coqueletului de Bretagne Edenia, flambat cu vin de Porto si mere caramelizate. Spanacul tocat, aromat cu usturoi copt, desavarseste acest preparat minunat.