Baghete cu cascaval

(5 voturi)
foarte usor15 minute8 portii

Cand ai invitati si vrei sa ii impresionezi cu o gustare rapida, poti prepara din aluatul pentru foietaj Edenia mini baghete cu cascaval, in doar 15 minute.

Ingrediente

 

Mod de preparare

1. Intr-o tava cu hartie de copt intindem o bucata de aluat de foietaj Edenia, decongelat in prealabil. Cu o pensula ungem foietajul cu ulei de masline, apoi il asezonam cu sare si piper. La final presaram uniform cascavalul ras, pe intreaga suprafata a foietajului si il taiem in fasii de 2 cm grosime, pe latime.

2. Rasucim fasiile la jumatate de 2 ori si le asezam pe o tava cu hartie de copt.

3. Introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 °C,  timp de 12-15 minute.

4. Servim baghetele cu cascaval reci, drept gustare, asezate intr-un pahar transparent.

Pofta buna!

Baghete cu cascaval