Cand ai invitati si vrei sa ii impresionezi cu o gustare rapida, poti prepara din aluatul pentru foietaj Edenia mini baghete cu cascaval, in doar 15 minute.
Ingrediente
- 1/2 pachet de Aluat pentru foietaj Edenia 800 g, decongelat in prealabil, la temperatura camerei
- 150 g cascaval
- 50 ml ulei de masline
- sare si piper
Mod de preparare
1. Intr-o tava cu hartie de copt intindem o bucata de aluat de foietaj Edenia, decongelat in prealabil. Cu o pensula ungem foietajul cu ulei de masline, apoi il asezonam cu sare si piper. La final presaram uniform cascavalul ras, pe intreaga suprafata a foietajului si il taiem in fasii de 2 cm grosime, pe latime.
2. Rasucim fasiile la jumatate de 2 ori si le asezam pe o tava cu hartie de copt.
3. Introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 °C, timp de 12-15 minute.
4. Servim baghetele cu cascaval reci, drept gustare, asezate intr-un pahar transparent.
Pofta buna!