Chiftelute coapte de conopida

(4 voturi)
foarte usor40 minute6 portii

Buchetelele de conopida Edenia, cu textura crocanta si bogate in vitamina C, se gratineaza si se servesc alaturi de un sos la alegere. Reteta prietenoasa si cu ovo-lacto-vegetarienii. Multumim Amei Nicolae pentru propunere!

Ingrediente

Chiftelute coapte de conopida

Mod de preparare

1. Conopida am fiert-o inainte pe abur.

Chiftelute coapte de conopida

2. Am lasat-o sa se raceasca, apoi am amestecat-o cu restul ingredientelor.

Chiftelute coapte de conopida

3. Am format mici chiftelute si le-am asezat intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Le-am copt la foc mare, cam 10 minute pe fiecare parte.

4. Se scot din cuptor si se pot servi cu un sos dupa gustul dumneavoastra. Eu am folosit un sos de tomate.

Pofta buna!

Reteta propusa de Ama Nicolae

Chiftelute coapte de conopida

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *