Cod Loins cu chilli pe pat de fasole verde

(1 voturi)
foarte usor15 minute2 portii

Cea mai buna parte din fileul de cod alaturi de fasolea verde crocanta Edenia intr-o reteta plina de savoare.

Ingrediente

Mod de preparare

1. Intr-o tigaie punem uleiul de masline si o bucata de unt. Cand untul s-a topit, punem fileurile de Cod Loins Edenia decongelate si date in prealabil cu sare, piper si fulgi de chilli. Tinem in tigaie fileurile la foc mediu, timp de 2 minute pe fiecare parte. Apoi le scoatem din tigaie si le stropim cu zeama de lamaie.

2. Intr-o oala cu apa clocotita adaugam fasolea verde Edenia congelata si o fierbem timp de 7-8 minute. Apoi o scurgem si o asezonam cu sare si ulei de masline.

3. Pe un platou punem fileurile de cod si le servim alaturi de fasolea verde Edenia.

Pofta buna!

Cod Loins cu chilli pe pat de fasole verde

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *