Cordon bleu si spanac sote cu rosii uscate si usturoi

(6 voturi)
usor25 minute2 portii

Bucatile crocante de cordon bleu Edenia contrasteaza perfect spanacul frunze, sotat rapid cu rosii uscate, vin alb si usturoi. Perfect pentru o dupa-amiaza relaxanta alaturi de prieteni.

Ingrediente

Cordon bleu si spanac sote cu rosii uscate si usturoi

Mod de preparare

1. Punem cele doua bucati de cordon bleu Edenia congelate pe o tava cu hartie de copt. Introducem tava in cuptorul preincalzit la 230 oC, timp de 20-25 minute.

Cordon bleu si spanac sote cu rosii uscate si usturoi

2. Intre timp, intr-o tigaie incinsa punem uleiul de masline. In momentul in care sfaraie uleiul adaugam usturoiul feliat si fasiile de rosii uscate. Sotam timp de 1 minut, dupa care adaugam vinul alb si spanacul congelat Edenia. Sotam in continuare inca 3 minute, iar la final adaugam untul.

Cordon bleu si spanac sote cu rosii uscate si usturoiCordon bleu si spanac sote cu rosii uscate si usturoi

3. Servim spanacul impreuna cu bucatile de cordon bleu pe o farfurie intinsa, picurand pe deasupra putin din sosul ramas in tigaie.

Pofta buna!Cordon bleu si spanac sote cu rosii uscate si usturoi