Creveti pane cu tartar de avocado

(2 voturi)
usor25 minute4 portii

Creveti pane crocanti preparati la cuptor, savurati alaturi de un tartar de avocado cu wasabi si rosii cherry.

Ingrediente

  • 1-2 cutii de Creveti pane Edenia 225 g (o cutie contine 11-13 bucati de creveti pane)
  • 2 avocado copti
  • 40 ml sos soya light
  • 20 ml ulei de masline extavirgin
  • 1/5 tub pasta wasabi
  • 6 rosii cherry
  • ½ lime (sucul si coaja)
  • 2 fire ceapa verde
  • sare si piper

Creveti pane cu tartar de avocado

Mod de preparare

1. Asezam crevetii pane Edenia congelati pe o tava cu hartie de copt si ii introducem in cuptorul preincalzit la 200 °C timp de 10-12 minute.

Creveti pane cu tartar de avocado

2. Curatam cei 2 avocado de samburi si coaja, ii stropim cu sucul de lime pentru plus de aroma si anti-oxidare, apoi ii taiem in cubulete de dimensiunea unui zar. Intr-un bol amestecam sosul de soya cu pasta de wasabi si uleiul pana se omogenizeaza, apoi adaugam cubuletele de avocado, rosiile cherry taiate in jumatate si ceapa verde tocata grosier. Asezonam tartarul de avocado cu sare si piper, apoi adaugam ½ din coaja de lime rasa sau tocata fin.

3. Pe o farfurie tip platou, asezam un pat de tartar de avocado peste care adaugam sosul thai inclus in pachetul de creveti pane Edenia. Asezam deasupra crevetii, apoi presaram ceapa verde. Pentru extra gust exotic, optional putem adauga la final si coriandru proaspat tocat.

Pofta buna!

Creveti pane cu tartar de avocado

Creveti pane cu tartar de avocado

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *