File de cod in aspic cu legume Edenia

(0 voturi)
mediu40 minute4 portii

Pana si transparenta fileurilor de cod Edenia are gust! Incearca aceasta retete deosebita de aspic!

Ingrediente

File de cod in aspic cu legume Edenia

Mod de preparare

1. Intr-o cratita calim in uleiul de masline, legumele congelate din amestecul pentru supa de legume Edenia impreuna cu crengutele de cimbrisor, iar la final le stingem cu otet. Adaugam apoi 500 ml de apa, sare si piper. Fierbem legumele timp de 10 minute si adaugam fileurile de cod Atlantic Edenia, decongelate in prealabil, impreuna cu 2-3 fire de patrunjel si coaja de lamaie. Luam oala de pe foc si punem capacul.

File de cod in aspic cu legume Edenia

2. Lasam fileurile de cod Atlantic Edenia sa se gatesca incet in caldura supei. Dupa 10 minute scoatem cu grija fileurile de cod folosind o spumiera si strecuram supa cu o sita foarte fina. Dupa ce strecuram supa degresam punand un strat de hartie de bucatarie la suprafata lichidului.

3. Hidratam foile de gelatina in apa rece timp de 5 minute. Le scoatem si indepartam excesul de apa strangandu-le intre palme. Apoi le adaugam in supa de legume si amestecam dinamic cu un tel.

4. Separat, fierbem broccoliul si morcovii baby Edenia congelati in apa clocotita cu sare timp de 4 minute, respectiv 6 minute, apoi scoatem legumele in apa rece cu gheata.

File de cod in aspic cu legume EdeniaFile de cod in aspic cu legume Edenia

 

5. Montam in tavi sau in forme individuale astfel: asezam un file de cod, apoi cateva bucati de morcovi baby si de broccoli si la final acoperim cu supa. Introducem recipientele la frigider timp de 2 ore. Servim rece ca aperitiv.

Pofta buna!

File de cod in aspic cu legume Edenia