File de pastrav cu spanac

(3 voturi)
usor30 minute2 portii

In aceasta reteta gustoasa si plina de vitamine, fileul de pastrav Edenia este invelit intr-o crusta crocanta ce contrasteaza perfect spanacul cremos si foarte simplu de preparat. Reteta propusa de Jamila Cuisine

Ingrediente

Pentru peste:

  • 1 punga de File de pastrav Edenia 600 g
  • 50 g pesmet
  • 200 g lapte batut
  • 1 lingura de cimbru tocat
  • 1 lingura de rozmarin tocat
  • 2-3 linguri de ulei
  • putin patrunjel tocat
  • sare, piper

File de pastrav cu spanac

Pentru spanac:

  • 250g Spanac frunze Edenia
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 100 ml smantana pentru gatit
  • 2-3 linguri de zeama de lamaie
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 catel de usturoi razuit
  • 1/4 lingurita de nucsoara
  • sare, piper

File de pastrav cu spanac

Pentru metoda de preparare te invitam sa urmaresti filmul Jamilei de mai sus.

Pofta buna!

Reteta propusa de Jamila Cuisine

File de pastrav cu spanac