Fish fingers cu mazare si sos tartar

(6 voturi)
foarte usor20 minute4 portii

Atunci cand vrei sa prinzi programul preferat de la TV, incearca aceasta reteta rapida si gustoasa cu fish fingers crocanti si aurii, alaturi de mazare zdrobita cu unt si un delicios sos tartar homemade.

Ingrediente

Fish fingers cu mazare si sos tartar

Mod de preparare

1. Intr-o oala cu apa clocotita si sare fierbem mazarea Edenia congelata in jur de 8 minute, dupa care o scurgem, o clatim in apa rece si o asezam intr-un castron si o zdrobim cu o furculita. Adaugam unt pentru a-i oferi o consistenta mai delicata.

Fish fingers cu mazare si sos tartar

2. Punem Fish Fingers Edenia intr-o tava sau un vas termoizloant, pe hartie de copt si introducem vasul in cuptorul preincalzit la 220 °C, timp de 15-17 minute. In functie de preferinte, bucatile de Fish Fingers Edenia se pot si praji intr-o tigaie cu ulei incins.

Fish fingers cu mazare si sos tartarFish fingers cu mazare si sos tartar

3. Intre timp pregatim sosul tartar. Curatam si taiem in cubulete fine ceapa rosie si castravetii murati, apoi tocam usturoiul, patrunjelul si caperele. Le amestecam pe toate cu maioneza si cu un praf de sare.

Fish fingers cu mazare si sos tartar

4. Servim mazarea zdrobita alaturi de bucatelele de fish fingers si sosul tartar.

Pofta buna!

Fish fingers cu mazare si sos tartar

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *