Fish fingers cu tartar de fasole galbena

(0 voturi)
usor20 minute4 portii

Bucati crocante de fish fingers servite alaturi de fasolea galbena imbogatita cu arome de tabasco, usturoi si piper roz.

Ingrediente

Fish fingers cu tartar de fasole galbena

Mod de preparare

1. Asezam bucatile de fish fingers Edenia congelate pe o tava cu hartie de copt si le introducem in cuptorul preincalzit la 220 °C timp de 15 minute.

2. Intr-o oala cu apa clocotita si sare blansam fasolea galbena congelata, timp de 6-7 minute, apoi o scoatem intr-un vas cu gheata sau sub jet de apa rece, pentru a-si pastra textura si culoarea.

Fish fingers cu tartar de fasole galbena

Fish fingers cu tartar de fasole galbena

3. Taiem grosier pastaile de fasole astfel incat sa avem mai multe dimensiuni. Amestecam fasolea galbena cu uleiul de masline, otetul, sosul tabasco si usturoiul tocat marunt. Asezonam cu piperul roz si sare dupa gust.

Fish fingers cu tartar de fasole galbena

4. Pe o farfurie intinsa asezam tartarul de fasole galbena impreuna cu bucatile de fish fingers aurii si presaram deasupra menta si oregano-ul proaspat, tocate marunt.

Pofta buna!

Fish fingers cu tartar de fasole galbena