Placinta de peste

(0 voturi)
usor45 minute6 portii

Fileul de biban de apa dulce se alatura fileului de cod de Atlantic intr-un duet delicios. Preparata la cuptor, placinta de peste cu emmentaler si praz merge de minune alaturi de o salata cu rucola si rosii cherry. Reteta propusa de Skip to my Lou.

Ingrediente

Placinta de peste

Mod de preparare

1. Intr-o oala incapatoare puneti la fiert cartofii curatati si fierbeti-i pana cand sunt numai buni pentru a face piure din ei.

2. Adaugati untul si asezonati piureul.

3. Pe un tocator taiati pestele si crevetii in dimensiuni potrivite si asezati bucatile pe o tava sau intr-un bol termorezistent.

4. Intr-o cratita caliti prazul si morcovul pana se inmoaie si adaugati smantana lichida.

5. Preincalziti cuptorul la 200 de grade C.

6. Asezonati bine compozitia deoarece aceasta va fi turnata peste pestele din tava.

7. Dupa ce ati adaugat legumele in tava, radeti sau asezati felii de emmentaler uniform peste ele.

8. Asezati si ultimul strat de piure si introduceti tava la cuptor pentru 20 de minute.

Placinta de peste

9. Eu am servit placinta cu salata de rucola si rosii cherry.

Pofta buna!

Reteta propusa de Skip to my Lou

Placinta de peste