Snitel de pui cu salata calda de vinete cu rozmarin si rodie

(1 voturi)
usor40 minute4 portii

O salata inedita de vinete, cu rodie, ce se prepara usor si rapid cat timp snitelul de pui Edenia se face la cuptor.

Ingrediente

  • 1 cutie Snitel de pui Edenia 330 g
  • 1 punga Vinete coapte tocate Edenia 450 g (decongelate in prealabil in frigider)
  • 1 rodie curatata (doar samburii)
  • 30 g seminte susan
  • 5 ml ulei de susan
  • 5 g rozmarin pudra
  • 2 bucati de crostini / ciabatta / demibagheta
  • 20 ml ulei de masline extravirgin
  • 50 g iaurt grecesc 10%
  • ¼ legatura patrunjel tocat
  • sare, piper

Snitel de pui cu salata calda de vinete cu rozmarin si rodie

Mod de preparare

1. Asezam bucatile de snitel de pui Edenia congelate pe o tava cu hartie de copt si le introducem in cuptorul preincalzit la 200 °C timp de 30 de minute.

Snitel de pui cu salata calda de vinete cu rozmarin si rodie

2. Cand snitelele mai au de stat 15 minute la cuptor, punem vinetele coapte tocate Edenia (decongelate) intr-o craticioara si le lasam la foc mic timp de 8 – 9 minute. In acest timp, amestecand usor, adaugam peste vinete pudra de rozmarin, uleiul de masline si cel de susan. Asezonam vinetele cu sare si piper, apoi le luam de pe foc si le amestecam cu iaurtul grecesc.

Snitel de pui cu salata calda de vinete cu rozmarin si rodieSnitel de pui cu salata calda de vinete cu rozmarin si rodie

3. Prajim la toaster sau in tigaie cele 2 bucati de crostinii / ciabatta / baghete sectionate longitudinal.

4. Ungem sectiunea de paine cu salata de vinete, apoi o asezam pe o farfurie intinsa. Presaram deasupra cativa samburi de rodie, seminte de susan si patrunjel, apoi adaugam fasii crocante de snitel, taiate longitudinal.

Pofta buna!

Snitel de pui cu salata calda de vinete cu rozmarin si rodie

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *