Snitel de pui cu crema de spanac si parmezan

(3 voturi)
foarte usor35 minute3 portii

Snitelul de pui Edenia, auriu si suculent, este pregatit alaturi de crema de spanac innobilata cu parmezan si unt. Reteta perfecta pentru un late-breakfast copios.

Ingrediente

Snitel de pui cu crema de spanac si parmezan

Mod de preparare

1. Sotam ceapa tocata marunt in unt, la foc mediu. Punem peste spanacul congelat Edenia si continuam procesul de sotare inca 3-4 minute, dupa care micsoram flacara si adaugam smantana lichida si parmezanul. Asezonam cu sare si piper. Amestecam din cand in cand, la foc mic, pana cand intreaga compozitie se reduce si se omogenizeaza usor.

Snitel de pui cu crema de spanac si parmezan

2. Punem snitelele congelate Edenia intr-o tava, pe hartie de copt. Introducem tava in cuptorul preincalzit la 200 oC, timp de 30 minunte, pana ce snitelele capata o crusta crocanta.

Snitel de pui cu crema de spanac si parmezan

3. Servim crema de spanac alaturi de snitelele de pui.

Pofta buna!

Snitel de pui cu crema de spanac si parmezan

Adauga comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *